ŠKOLNÍ JÍDELNA AKTUALITY


21.2. 2018 10:58

Navýšení cen obědů


 Vážení stráníci, Vážení rodiče,

Vzhledem k narůstajícím cenám potravin od roku 2012, kdy naposledy proběhlo navýšení cen obědů, a tedy čím dál obtížnější plnění tzv. spotřebního koše za předpokladu dodržení nutričního doporučení Ministerstva zdravotnictví, jsme nuceni navýšit cenu obědu ( v položce nákladu na potraviny), a to od 1.4.2018.

      Skupina                                                       Nová cena
1. Strávníci do 6 let                                           22 Kč
2. Strávníci od 7 do 10 let                                  27 Kč
3. Stravníci od 11 do 14 let                                29 Kč
4. Stravníci od 15 let a více                                31 Kč
5. Závodní stravování - zaměstnanci 6. ZŠ           31 Kč 
6. Cizí strávníci                                                 65 Kč

V případě platby inkasem, prosíme o kontrolu limitu a případné navýšení.

Děkujeme za pochopení.                                   Mgr. Lukáš Kačer, ředitel školy
                                                                         Šárka Glanzová, vedoučí školní jídelny
Šárka Glanzová

25.4. 2016 14:41
Stravování ve školních jídelnách

Archiv článků: 2019
JÍDELNÍ LÍSTEK


aktuální týdennásledující týden

Pondělí (21.1. 2019)
Zeleninová polévka s krupicovými knedlíčky (obs.al.č.1,7,9)
I. Bramborové šišky s mákem (obs.al.č.1,3,7)
II. Vepřové maso na kmíně, těstoviny (obs.al.č.1,3)
Ovoce
Kakao, voda s citrónem, sirup (obs.al.č.7)


Úterý (22.1. 2019)
Polévka dýňová (obs.al.č.1,7)
I. Špagety s vepřovým masem a boloňskou omáčkou (obs.al.č.1,3,7,9)
II. Gnocchi se špenátem a kuřecím masem (obs.al.č.1,3,7)
Smetánek (obs.al.č.7)
Čaj ovocný, voda, bílá káva (obs.al.č.7)


Středa (23.1. 2019)
Hovězí vývar s fritátovými nudlemi (obs.al.č.1,3,9)
I. Marinované hovězí maso v zelenině, vařené brambory (obs.al.č.1,3,7,8,9)
Míchaný listový salát
Džus, voda s citrónem, bílá káva (obs.al.č.7)


Čtvrtek (24.1. 2019)
Polévka sýrová krémová (obs.al.č.1,7,9)
I. Kuře po baskitsku, dušená rýže (obs.al.č.1,1a,7)
II. Luštěninové rizoto s kroupami a bulgurem (obs.al.č.1,7,9)
Ovocná přesnídávka
Čaj bylinkový, voda


Pátek (25.1. 2019)
Polévka z červené čočky a zeleniny (obs.al.č.1,1a,3,4,9)
I. Smažené rybí filé, bramborová kaše (obs.al.č.1,3,4,7)
II. Květák zapečený s rajčaty, vařené brambory (obs.al.č.3,7)
Salát z červené řepy s balkánským sýrem (obs.al.č.7)
Ovocný nápoj, voda, ovocné mléko (obs.al.č.7)